VSAK KOS NAŠE

VERIGE DNA

etos
za človeštvo gre.
izboljšujemo način, na katerega:

delujemo

priložnost

dajemo

delujemo

Naši izdelki telo oskrbijo z vsem, kar potrebuje, na najbolj koncentriran in čist način. ker je vse iz semen in naravno, bo vaše telo hitreje in učinkoviteje prebavilo in uporabilo ta hranila, vi pa boste postali svoja najboljša različica.

delujemo

priložnost

priložnost

Socialno poslovanje. Nov način poslovanja. Preprosto kot komuniciranje, priporočanje in deljenje. Zaslužite s tem, kar počnete vsakodnevno. To vam prinaša večjo finančno neodvisnost, več časa in energije.

spoznajte socialno poslovanje tu

dajemo

Varovati moramo drug drugega in svet, v katerem živimo. Zato vračamo okolju. Vsak nakup pri nas bo okrepil skupnost nekje. Za vsakega novega člana naše družine mi posadimo drevo.

"ŽIVLJENJE JE VREDNO TOLIKO, KOT DAJE. ZATO DAJMO VELIKO."

zgodba o nastanku

Začelo se je v prostorih intenzivne nege in preraslo v globalni fenomen.

Zgodba Rain se je začela na najbolj naraven način: z enim samim semenom. Močnim. Učinkovitim. S potencialom za vzdrževanje in ohranitev življenja.

Naša zgodba se je zasukala, ko smo si zastavili še eno vprašanje: kako lahko semena koristijo našemu telesu?

Odgovor na to vprašanje je dala znanost na podlagi zdravljenja skupine otrok z levkemijo. Določena semena vsebujejo kemične spojine, koncentrirane vitamine in minerale ter nepogrešljiva hranila, ki so ključna za dobro delujoče telo.

Naš ustanovitelj in direktor Byron Belka je bil v času, ko je slišal za to inovativno skupino izdelkov, le distributer. Hitro je spoznal, kakšna moč se skriva za tem novim odkritjem. Izdelke je preizkusil sam in se navdušil nad njimi. Ko je videl, kako koristijo tudi drugim, se je njegovo navdušenje še povečalo.

Tako je nastalo podjetje Rain International, s katerim so vsi dobili priložnost, da širijo prehrano iz semen po svetu. Tako se že vse od ustanovitve podjetja prehrana iz semen nenehno širi med ljudmi.

Ugotovili smo, da imajo semena poleg tega, da ustvarjajo življenjska okolja in skrbijo za različne oblike življenja, tudi moč, da izboljšajo, poživijo in okrepijo naša telesa na celični ravni. Iz njih lahko ustvarimo neštete izdelke, ki nam pomagajo v vseh obdobjih življenja. Dala vam bodo moč, da delate dobro in pomagate svetu ter vsem ljudem na njem, vključno s sabo.

giving > receiving

Vse, kar naredimo, se povrne s tem, ko dajemo.

partnerstva

dobrodelni programi

projekti

Povezali smo se z nekaterimi najboljšimi organizacijami, da bi pomagali svetu in ljudem, s katerimi živimo.