"ČLOVEŠTVO LAHKO NAREDI VEČ. BODITE BOLJŠI. POSTANITE BOLJŠI"

BYRON BELKA

Meje so zato, da se podrejo. Omejitve so izziv. Osrednja ideja za Rainovo inovativnostjo, iznajdbo in motivacijo je, da človeštvo napreduje. Pri tem želimo pokazati, da se lahko vedno povzpnemo višje. Vse se začne pri naših izdelkih.

PRVI PONUDNIK

Trg zdravja so obvaldovale štiri glavne kategorije izdelkov: olja, sokovi, tablete in zelišča. Mi smo ustvarili najnovejšo kategorijo, ki je tudi že najboljša.

Vsi naši izdelki so narejeni iz semen, ki so močan vir za vse druge štiri kategorije izdelkov. Semena za izdelke so skrbno izbrana na podlagi znanstvenih dokazov o njihovi uporabi v preteklosti in prav tako znanstveno dokazano delujejo. Vsi izdelki se dopolnjujejo in ustvarjajo sinergijski učinek ter vas tako oskrbijo z vsem, kar potrebujete, boljše od drugih izdelkov.

Naši izdelki pomagajo vašemu telesu. Naš sistem pomaga vašim financam. Naš model, ki vključuje pomoč skupnosti, pomaga vam.

NAŠ FOKUS

 • ZNANOST SEMEN

  Naš Znanstveni svetovalni odbor je vodilni odbor na področju raziskovanja in preizkušanja semen. Naš cilj je ustvariti nabor del, ki preučujejo semena kot enega glavnih virov zdravja.

 • SOCIALNO POSLOVANJE

  Nov način, na katerega poslujemo. Naša stvaritev, ki bo v središče postavila vas in vsa vaša dejanja. Naš cilj je ustvariti sisteme in tehnologijo za lažje služenje denarja. Od dodatnega zaslužka do popolne finančne svobode.

 • ZDRAVJE

  Naši znanstveniki pomikajo meje zdravja naprej in ustvarjajo prehranske dodatke na osnovi semen, ki bodo pomagala vašemu telesu. Naš cilje je ustvariti popoln sistem, ki vaše telo oskrbi z vsem, kar potrebuje za odlično delovanje.

 • TELESNA PRIPRAVLJENOST

  Zdravje in telesna pripravljenost ljudi sta vse slabša. Naša ekipa si poleg zagotavljanja celovitega zdravja prizadeva tudi za izboljšanje telesne pripravljenosti ljudi. To počnemo na osebni ravni in pri tem upoštevamo vaš tip telesa, količino aktivnosti in zdravstvene težave ter tako ustvarjamo bolj zdravo okolje za življenje.