SVAKI DEO

NAŠEG DNA

ethos
sve je povezano sa čovječanstvom. poboljšanje načina na koji:

delujemo

zaradite

dajemo

delujemo

Naši proizvodi vašem telu daju što je potrebno na koncentrisaniji, čišći način nego išta drugo na svetu. budući da svaki sastojak dolazi iz semenke ili prirode, vaše telo može da ga vari i iskorisititi brže i efikasnije što omogućuje da budete najbolji.

delujemo

zaradite

zaradite

Trgovina putem društvenih mreža. novi način zarade. jednostavno poput razgovaranja, navođenja i deljenja. zarađujete od onoga što svakodnevno činite. to znači više slobode za vaše finansije, vaše vreme i energiju.

doznajte više o trgovini putem društvenih mreža ovde

dajemo

Moramo da štitimo jedni druge i svet na kojem živimo. zato smo društveno korisni. za svaku kupovinu, zajednica raste. za svaku novu narudžbu, sadimo biljke.

"ŽIVOT JE DOBAR SAMO KOLIKO I SLUŽBA KOJU PRUŽAMO, TAKO DA TREBAMO DATI ŠTO VIŠE."

priča o stvaranju

Ono šta je započelo na hodnicima intenzivne nege preraslo je u globalni fenomen.

Rainova priča počinje baš kao i priroda: jednom semenkom. Snažnom. Moćnom. Sa potencijalom da održi život i produži postojanje.

No tok naše priče počeo je da se menja kada smo postavili drugo pitanje: šta semenke mogu da naprave za naše telo?

Znanost je odgovorila na to pitanje kad je pokušala da neguje grupu dece koja su bolovala od leukemije. Određene semenke sadrže hemijska jedinjenja, koncentrisane vitamine i minerale, kao i neophodne hranljive tvari koje su ključne za visoku efikasnost tela.

Naš osnivač i direktor Bajron Belka bio je samo distributer kada je čuo o ovom izumu koji tvori novu kategoriju. Byron je ubrzo shvatio moć tog otkrića. Njegovo svedočanstvo je procvetalo kad je uzeo proizvod i proširilo se dok je vidio druge kako ga uzimaju.

Tako je nastao Rain International. Prilika za deljenje ishrane semenkama svetu bila je otvorena svima, a ta se ishrana nastavila širiti od našeg osnivanja.

Otkrili smo da baš kao što su se semenke proširile diljem našeg sveta stvarajući staništa i podržavajući sve oblike života, takođe imaju posebnu moć poboljšavanja i osnaživanja naših tela na nivou ćelije. Od njih možemo proizvesti bezbroj proizvoda koji će nas podržavati u svakoj fazi našeg razvoja. One će nam dati snagu da pravimo dobro kao i da podržavamo sviet i ljude, uključujući i vas.

giving > receiving

Sve šta pravimo veže nas da budemo društveno korisni.

partnerstvo

donacijski programi

projekti

Udružili smo se sa nekim od najboljih organizacija kako bismo bili društveno korisni u svetu u kojem živimo i ljudima sa kojima živimo.