"ČOVEČANSTVO MOŽE DA PRAVI VIŠE. DA BUDE VIŠE DA POSTANE VIŠE."

BYRON BELKA

Granice su postavljene da ih se prelazi. Ograničenja da se povećavaju. Samo središte Raina je inovacija i namera da čovečanstvo pogurne napred. Pokazati da uvek postoji nešto više čemu treba težiti, uvek postoji velika planina koju treba osvojiti. Sve započinje sa našim proizvodima.

TVORAC KATEGORIJE.

Tržištem dominiraju četiri kategorije: ulja, sokovi, pilule i biljke. Tek smo stvorili našu novu kategoriju, a već je postala najbolja.

Svaki naš proizvod stvoren je od semenki, moćnog izvora ostale četiri kategorije zdravlja. Semenke koje koristimo odabrala je nauka za historijsku upotrebu i dokazane, naučne koristi. Svaki proizvod je kao singerijska slagalica koja vam daje više od onoga štavam je potrebno od bilo čega drugog.

Naši proizvodi podižu vaše telo. Naši sistemi poboljšavaju vaše finansije. Naš model društvenog uticaja poboljšava vas same.

NAŠ FOKUS

 • NAUKA O SEMENKAMA

  Naš Naučni savetodavni odbor vodi svet u istraživanjima, testiranju i studijama semenki. Naš cilj jeste da stvorimo obim posla koji stavlja semenke ispred zdravlja.

 • TRGOVINA PUTEM DRUŠTVENIH MEDIJA

  Novi način poslovanja. To je naša sopstvena kreacija koja stavlja vas i sve što činite u fokus. Naš cilj jeste da svorimo sisteme i tehnologije koje poboljšavaju sticanje zarade. Mi vas vodimo od dodatka vašem prihodu do potpune finansijske slobode.

 • ZDRAVLJE

  Naši naučnici pomiču granice zdravlja prema napred stvaranjem dodataka prehrani na bazi semenaka koji rade sa vašim telom. Naš cilj jeste da dizajniramo savršeni sistem koji će vašem telu dati sve šta je potrebno za obavljanje na najvišem nivou.

 • TELOVEŽBA

  Svetsko zdravlje i telesno stanje postaje sve slabije. Uz poboljšanje opšteg zdravlja, naš tim radi na poboljšanju telesne sposobnosti ljudi. To radimo na ličnom nivou i radimo osobito za vaš tip tela, nivoom aktivnosti i zdravstvenim problemima kako bismo svet učinili zdravijim mestom za život.