Unde natura întâlnește știința.

AICI,

UNDE NATURA ȘI

ȘTIINȚA SE ÎNTÂLNESC

Produsele noastre sunt realizate de natură și făurite de către știință.

FIECARE INGREDIENT ESTE SELECTAT PENTRU BENEFICIILE SALE DOVEDITE ȘI CAPACITATEA LUI DE A LUCRA SINERGETIC CU CORPUL TĂU.

Consiliul Consultativ Științific

CELE MAI BUNE MINȚI ALE LUMII,

LUCRÂND CU CELE MAI BUNE IDEI DIN LUME.

 • Dr. Christina Rahm Cook

  PH.D., M.S. HARVARD/MIT LABS, INSTRUIRE PRIN PROGRAMUL MSL LA BIOGEN. CÂȘTIGĂTOARE A PREMIULUI DE LA NATIONAL INSTITUTE OF HEALTH. CERCETĂTOR ȘTIINȚIFIC.

  Dr. Cook se află de obicei în consilii de administrație din întreaga lume medicală. Dar, a găsit o casă cu S.A.B-ul nostru. Experiența ei nu se pune la îndoială, iar lucrul cu noi este fără cusur. Ea este Președinte al S.A.B, și ne împinge în mod constant viziunea înainte.

 • Dr. Fernando Diaz

  NEUROCHIRURG, PH.D, MD, AVOCAT.

  Dr. Diaz este listat printre cei mai buni chirurgi din Statele Unite și este recunoscut la nivel mondial pentru tratamentul anevrismelor cerebrale și bolilor vasculare ale capului și gâtului. Realizările lui sunt extensive și îl fac un membru crucial al S.A.B-ului nostru.

 • Dr. Jennifer Cather

  MD DERMATOLOGIST. MD CERCETARE CLINICĂ, ANDERSON. PESTE 175 DE STUDII DE CERCETARE CLINICĂ.

  Dr. Cather conduce S.A.B-ul nostru în studiile clinice, creând viitorul științei semințelor. Ea este în prezent directorul medical la Modern Dermatology și Modern Research Associates din Dallas, TX în plus față de statutul de membru în Consiliul nostru Științific Consultativ.

Validare

 • CERTIFICAT.

 • SEMINȚE INTERNAȚIONALE

  PARTENERIAT NUTRITION SOCIETY.

 • FABRICAȚIE FARMACEUTICĂ.

ȘTIINȚA

SEMINȚEI

A ÎNCEPUT ACUM 1000 DE ANI.

ȘI S-A ÎMBUNĂTĂȚIT CU VÂRSTA.