FIECARE PARTE DIN

ADN-UL NOSTRU

ethos
este vorba despre omenire.
îmbunătățind felul în care:

funcționăm

câștigă

oferim

funcționăm

Produsele noastre dau organismelor noastre ceea ce avem nevoie într-un mod mai concentrat și mai pur decât aproape orice în lume. Pentru că totul vine din semințe, corpul le poate digera și le poate folosi mai rapid și mai eficient, permițându-ne să fim în cea mai bună formă.

funcționăm

câștigă

câștigă

Comerțul social. noul mod de a câștiga. la fel de ușor ca și comunicarea, recomandarea și împărtășirea de informații. faci bani din ceea ce faci în fiecare zi. Aceasta înseamnă mai multă libertate pentru finanțele, timpul și energia ta.

aflați mai multe despre comerțul social aici

oferim

Trebuie să ne protejăm unii pe alții și lumea în care trăim. De aceea ajutăm prin caritate. Pentru tot ce a fost cumpărat, sunt plantați copaci. Pentru fiecare înscriere nouă, o comunitate este susținută.

"VIAȚA ESTE LA FEL DE BUNĂ CA ȘI SERVICIILE PE CARE LE OFERIM, AȘA CĂ SĂ OFERIM MULT."

povestea creației

Ceea ce a început în sălile unui serviciu de urgență a devenit un fenomen global.

Povestea Rain începe exact așa cum o face și natura: cu o singură sămânță. Puternică. Potentă. Cu potențialul de a susține viața și de a perpetua existența.

Dar narațiunea povestirii noastre începe să se abată când ne adresăm o altă întrebare: ce pot face semințele pentru corpurile noastre?

Știința a răspuns la această întrebare atunci când a încercat să îngrijească un grup de copii bolnavi de leucemie. Semințele speciale conțin compuși chimici, vitamine și minerale condensate și substanțe nutritive esențiale care sunt vitale pentru un organism performant.

Fondatorul și CEO-ul nostru Byron Belka a fost doar un Distribuitor când a auzit despre această categorie care a creat invenții. Byron a înțeles rapid puterea din spatele a ceea ce fusese descoperit. Propriile sale testimoniale au devenit mai puternice după ce a luat produsul și apoi a văzut efectele și la alții.

Rain International a fost creat. Posibilitatea de a împărtăși nutriția din semințe cu întreaga lumea a fost deschisă tuturor și această nutriție a continuat să se răspândească încă de la înființarea noastră.

Am descoperit că, la fel cum semințele au puterea imensă de a creea habitate și a susține toate tipurile de viață, ele au de asemenea puterea specifică de a îmbunătăți, a susține și de a întări propriile noastre organisme la nivel celular. Cu ele, nenumărate produse pot fi create pentru a ne susține pe măsură ce ne dezvoltăm și ne mișcăm în fiecare etapă a vieții. Cu ele vom avea puterea de a face bine și de a ajuta lumea, inclusiv pe tine.

giving > receiving

Tot ceea ce facem are legătură cu ce oferim.

parteneriate

programe de donații

proiecte

Am făcut parteneriate cu unele dintre cele mai bune organizații pentru a oferi ajutor lumii în care trăim și oamenilor cu care trăim.