"UMANITATEA POATE FACE MAI MULT. SĂ FIE MAI MULT. SĂ DEVINĂ MAI MULT."

BYRON BELKA

Granițele sunt menite să fie sparte. Limitele sunt menite să fie depășite. Viziunea inovărilor, invențiilor și intenției Rain este de a împinge omenirea înainte. Pentru a arăta oamenilor că există întotdeauna nivele mai mari de atins, întotdeauna un munte mai mare de urcat. Totul începe cu produsele noastre..

CREATORI DE CATEGORIE.

Patru categorii de sănătate au dominat piața: uleiuri, sucuri, pastile și ierburi. Tocmai am creat cea mai nouă categorie și este deja cea mai bună.

Fiecare dintre produsele noastre este creat din semințe, sursa puternică a celorlalte patru categorii de sănătate. Semințele pe care le-am folosit sunt selectate de către știință pentru utilizările lor istorice și beneficiile științifice dovedite. Fiecare produs se potrivește cu celelalte ca un puzzle sinergetic care vă oferă mai mult din ceea ce aveți nevoie.

Produsele noastre vă stimulează corpul. Sistemele noastre vă îmbunătățesc finanțele. Modelul nostru de Impact Social vă îmbunătățește pe dvs.

FOCUSUL NOSTRU

 • ȘTIINȚA SEMINȚELOR

  Consiliul nostru Științific Consultativ conduce lumea în cercetarea, testarea și studiile pe bază de semințe. Scopul nostru este de a crea un grup de lucru care pune semințele în prima linie a sănătății.

 • COMERȚ SOCIAL

  Noul mod de a face afaceri. Este creația noastră proprie, care vă pune pe dvs. și tot ceea ce faceți în centrul atenției. Scopul nostru este de a crea sisteme și tehnologii care să vă simplifice obținerea de bani. Vă ducem de la suplimentarea venitului la libertate financiară completă.

 • SĂNĂTATE

  Oamenii noștri de știință împing înainte frontierele sănătății, creând suplimente pe bază de semințe care lucrează cu corpul dvs. Scopul nostru este de a proiecta un sistem perfect care oferă organismului tot ce are nevoie pentru a performa la cel mai înalt nivel.

 • FITNESS

  Sănătatea și starea fizică a lumii sunt în dificultate. Împreună cu îmbunătățirea sănătății generale, echipa noastră lucrează pentru a îmbunătăți starea de bine a oamenilor. Facem acest lucru la nivel personal și lucrăm în mod specific cu tipul corpului, nivelul de activitate și preocupările dvs. de sănătate, pentru a face lumea un loc mai sănătos de trăit.