PURE

EGÉSZSÉGES EMÉSZTÉS

HOGYAN KÉSZÍTJÜK A PROBIOTIKUMOT?

MÁSKÉPPEN

ELŐNYÖK TESTÉNEK ERŐSÍTÉSÉHEZ

HOZZÁJÁRUL AZ EGÉSZSÉGES EMÉSZTÉSHEZ

ERŐSÍTI A BÉLFLÓRÁT

CSÖKKENTI A GYULLADÁST A GYOMOR-ÉS BÉLRENDSZER TERÜLETEIN

Összeállítottunk egy erős, jól hasznosuló baktérium-profilt, melyet a Tudományos Tanácsadó Testületünk gondosan választott ki, hogy sokféleképpen támogathassa vele a gyomrot. Prebiotikumok hozzáadásával minden egyes probiotikumot szeretnénk támogatni, növelve ezzel azok hatékonyságát. Minden baktérium a természet legszebb helyeiről, növényeitől és folyamataiból származik.

A TÁPLÁLKOZÁS LEGNAGYOBB RAJONGÓJA

A TÁPLÁLKOZÁS LEGNAGYOBB RAJONGÓJA

A Pure az emésztőrendszer működésében segít, hogy a szervezet több tápanyagot legyen képes felszívni és hasznosítani. Ez fokozza minden egészséges étel elfogyasztásának hatékonyságát, beleértve a magalapú táplálkozást is.

TERMÉSZETES NYUGTATÓ A GYOMOR SZÁMÁRA

A helytelen étkezés következtében fellépő kellemetlen érzés a bélben eredhet gyulladásból. Jó baktériumok bejuttatásával segíthet csökkenteni ezt a gyulladást, mely szintén csökkentheti a kellemetlen érzést, hogy újra saját maga lehessen.

TERMÉSZETES NYUGTATÓ A GYOMOR SZÁMÁRA

ÁLTALÁNOS JÓLLÉT

ÁLTALÁNOS JÓLLÉT

A mi természet-alkotta probiotikumunk segíti az emésztést, hozzájárul a belek egészségi állapotának javulásához és az általános jó közérzethez. A boldogsághoz vezető út a gyomrával kezdődik, a gyomra boldogsága pedig a Pure-ral.

az élet forrásából származó táplálék:

Magok

Amint vetsz, úgy aratsz.

A természetben minden egy maggal kezdődött.

Így hát ott kezdtük mi

is és ott is maradtunk.

GMO-MENTES MAGOK HIDEGEN SAJTOLÁSÁVAL NYERJÜK KI A TÁPANYAGOK KONCENTRÁLT PROFILJÁT

KOMBINÁLJÁK A TÁPANYAGOKAT

BIZTOSÍTVA EZZEL EGY OLYAN TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐT, MELY SZÁMOS MÁS ELŐNNYEL IS RENDELKEZIK AZ ÖN-ÉS TESTE SZÁMÁRA IS

KORLÁTLAN ALKOTÁSOK

MINDEN EGYES MAG KÜLÖN RENDELKEZIK EGY SAJÁT, RÁ JELLEMZŐ PROFILLAL, MELY A TARTALMAZOTT TÁPANYAGOKAT ÉS A TESTRE GYAKOROLT HATÁSAIT ÍRJA LE. EZT AZT IS JELENTI, HOGY TÖBB EZER LEHETŐSÉG KÍNÁLKOZIK TOVÁBBI FELFEDEZÉSEKRE ÉS ALKOTÁSOKRA.