A DNS SZÁLUNK

MINDEN EGYES RÉSZE

erkölcsi világkép
Ez az emberiségről szól.
Tökéletesítjük azt, ahogyan

teljesít pénzt keres adományoz

Keressen pénzt

teljesít pénzt keres adományoz

Termékeink egy sokkal koncentráltabb, tisztább módon biztosítják teste számára azt, amire szüksége van, mint bármi más a világon. Minden egyes összetevő a természet magjaiból származik, melyet teste gyorsabban és hatékonyabban tud megemészteni és hasznosítani, hogy ezáltal Ön a legjobbat hozhassa ki magából.

teljesít pénzt keres adományoz

Keressen pénzt

Keressen pénzt

A közösségi kereskedelem a pénzkeresés legújabb módja. Ugyanolyan egyszerű, mint kommunikálni, hivatkozni és megosztani. Azzal kereshet pénzt, amit már amúgy is minden nap csinál, mellyel nagyobb szabadságot biztosíthat pénzügyei, ideje és energiája számára is.

Tudjon meg többet a közösségi kereskedelemről itt

Kötelességünk megvédeni egymást és a világot, amelyben élünk. Mi ezt úgy tesszük, hogy minden vásárlásért cserébe vissza is adunk, emelve ezzel a közösséget, míg minden egyes regisztráció esetén, ültetünk egy új fát.

"AZ ÉLET ANNYIRA JÓ, MINT A SZOLGÁLTATÁS AMIT BIZTOSÍTANI TUDUNK, TEHÁT ADJUNK JÓ SOKAT!"

alkotásunk története

Mindaz, ami az I.C.U csarnokában kezdődött, mára globális jelenséggé nőtte ki magát.

A Rain története ugyanúgy kezdődött, mint a természeté: egyetlen maggal. Erőteljes. Hathatós. A lehetőséggel az élet-és a létezés fenntartásához.

Azonban történetünk elbeszélése kezdett szétágazni, mikor egy újabb kérdést tettünk fel: mi mindent tehetnek a magok a testünk egészsége érdekében?

A tudomány megválaszolta ezt a kérdést, mikor Leukémiás gyerekek csoportjait kísérelte meg ápolni és gyógyítani. Bizonyos magok olyan kémiai vegyületeket tartalmaznak, vitaminokkal, ásványi anyagokkal és létfontosságú tápanyagokkal sűrítve, melyek elengedhetetlenek az igénybe vett test számára.

Alapítónk és vezérigazgatónk, Byron Belka akkoriban még disztribútor volt, mikor erről a kategória alkotó felfedezésről hallott. Byron hamar megértette mind az erőt, mind pedig a lehetőséget emögött az óriási felfedezés mögött. Saját pozitív terméktapasztalatait csak mások visszajelzései szárnyalták túl.

Létrejött a Rain International. A magalapú táplálkozás egész világgal való megosztásának lehetősége mindenki számára nyitott volt, mely azóta is hódít és emberek millióinak változtatja meg az életét.

Úgy találtuk/Megállapítottuk, hogy éppúgy, ahogyan a magok mérhetetlen erővel rendelkeznek ahhoz, hogy élőhelyeket hozzanak létre és ezzel számos életfajtát támogassanak, úgy rendelkeznek azzal a sajátos hatalommal is, hogy sejtszinten támogassák, emeljék és erősítsék testünket. Segítségükkel számtalan olyan termék hozható létre, melyek minket támogatnak fejlődésünk és életünk különböző szakaszaiban. Velük lehetőségünk és hatalmunk nyílik arra, hogy jót tegyünk és segítsük a világban élő embereket, beleérte téged is.

adni > kapni

Minden, amit teszünk, azért tesszük, hogy visszaadhassunk.

társulások

adományozási program

projektek

Társultunk néhánnyal a legjobb szervezetek közül azzal a céllal, hogy visszaadhassunk a világnak, amiben élünk és az embereknek, akikkel együtt élünk.