"AZ EMBERISÉG TUD TÖBBET TENNI. TÖBB LENNI. TÖBBÉ VÁLNI."

BYRON BELKA

A határokat át kell lépni. A korlátokat ki kell tolni. A Rain innovációjának, felfedezésének és szándékának szívében az emberiség előrehaladása a cél. Megmutatni nekik, hogy mindig lehet magasabbra jutni, nagyobb hegyeket megmászni. Mindez, a termékeinkkel kezdődik.

KATEGÓRIA-TEREMTŐK

A jelenlegi 4 egészség-dominált kategória a piacon: olajok, gyümölcslevek, kapszulák és gyógynövények. Mi létrehoztuk a legújabb kategóriát, ami máris a legjobb.

Minden termékünk magokból tevődik össze, mely a másik négy egészségiparági kategóriának is a forrása. Az általunk használt magokat a tudomány választja ki történelmi hasznosultságuk és bizonyított, tudományos előnyeik miatt. A termékek úgy állnak össze, mint egy puzzle, amely annál is többet tud adni Önnek, mint amire szüksége van.

Termékeink lendületet adnak testének. Rendszereink javítják pénzügyeit. A társdalmi hatásra vontakozó modellünk pedig felemeli Önt is.

FÓKUSZUNK

 • MAGTUDOMÁNY

  A Tudományos Tanácsadó Testületünk vezeti a világon a magalapú kutatásokat és az ezzel kapcsolatos teszteléseket és tanulmányokat. A célunk egy olyan testület létrehozása, mely a magokat az egészség élvonalába helyezi.

 • KÖZÖSSÉGI KERESKEDELEM

  Az új üzleti modell. A mi alkotásunk az, ami Önt és mindent amit tesz a középpontba helyez. A célunk, hogy egy olyan rendszert és hozzá technikát hozzunk létre, mely leegyszerűsíti a pénzkeresést. Eljuttjuk Önt a jövedelme kiegészítésétől a teljes anyagi függetlenségig.

 • EGÉSZSÉG

  Tudósaink azon dolgoznak, hogy előremozdítsák az egészségügyi határokat azáltal, hogy olyan magalapú kiegészítőket hoznak létre, melyek testével szorosan együttműködnek. A célunk, hogy egy olyan tökéletes rendszert alakítsunk ki, melynek segítségével ki tudja hozni testéből a maximumot.

 • FITNESZ

  A világ egészségi-és fizikai állapota napról napra romlik. Amellett, hogy az általános jólét javításán munkálkodunk, az emberek fittségét is szeretnénk fejleszteni. Mindezt személyre szabottan tesszük úgy, hogy figyelembe vesszük testtípusát, aktivitási szintjét, valamint az egészségét érintő problémákat annak érdekében, hogy a világot egy egészségesebb hellyé varázsolhassuk.