ELK STUKJE VAN ONZE

DNA-STRENG

ethos
het draait allemaal om de mensheid,
de manier verbeteren waarop we:

presteren

verdienen

geven

presteren

Onze producten geven jouw lichaam wat het nodig heeft op een meer geconcentreerde, pure manier dan vrijwel alles wat er in de wereld te verkrijgen is. omdat elk ingrediënt afkomstig is uit zaden van de natuur, kan jouw lichaam het sneller en effectiever verteren en opnemen en zal je de beste versie van jezelf zijn.

presteren

verdienen

verdienen

Sociaal ondernemen. de nieuwe manier om te verdienen. zo eenvoudig als communiceren, doorverwijzen, en delen. je verdient geld om te doen wat je elke dag doet. dat betekent meer vrijheid voor je financiën, tijd en energie.

leer meer over sociaal ondernemen hier

geven

We moeten elkaar en de wereld waarin we leven beschermen. daarom geven we terug. bij elke aankoop wordt een goed doel gesteund. voor elke nieuwe inschrijving wordt een boom geplant.

"HET LEVEN IS ZO GOED ALS DE BIJDRAGE DIE WE LEVEREN, DUS LATEN WE VEEL GEVEN."

hoe het begon

Wat allemaal begon in de zalen van een I.C.U. is uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen.

Het verhaal van Rain begint precies zoals de natuur dat doet: met een enkel zaadje. Krachtig. Potent. Met het potentieel om het leven te ondersteunen en het bestaan te handhaven.

Maar ons verhaal begint uiteen te lopen wanneer we een andere vraag stellen: wat kunnen zaden doen voor ons lichaam?

De wetenschap beantwoordde die vraag toen ze probeerde een groep kinderen te verzorgen die aan leukemie leed. Bepaalde zaden bevatten chemische verbindingen, geconcentreerde vitaminen, mineralen en essentiële voedingsstoffen die van vitaal belang zijn voor een goed presterend lichaam.

Onze oprichter en CEO Byron Belka was zelf een distributeur toen hij hoorde van deze categorie ontwikkelde uitvinding. Byron begreep snel de kracht achter deze ontdekking. Zijn geloof werd versterkt door het product zelf te gebruiken en werd uitgebreid toen hij zag hoe anderen het gebruikten en wat de resultaten waren.

Rain International werd opgericht. De mogelijkheid om op zaden gebaseerde voeding te delen met de wereld stond open voor iedereen, en die voeding is zich blijven verspreiden sinds onze oprichting.

We hebben ontdekt dat, net zoals zaden de immense kracht hebben om leefgebieden te creëren en allerlei soorten leven te ondersteunen, ze ook de specifieke kracht hebben om onze eigen lichamen op cellulair niveau te verbeteren, te verheffen en te versterken. Met zaden kunnen talloze producten worden gemaakt om ons te ondersteunen bij het ontwikkelen en doorlopen van elke levensfase. Met zaden zullen we de kracht hebben om goed te doen en de wereld en haar mensen, inclusief jou, te ondersteunen.

giving > receiving

Alles wat we doen staat in verband met terug geven.

partnerschappen

donatieprogramma's

projecten

We werken samen met enkele van de beste organisaties om terug te geven aan de wereld waarin we leven, en de mensen waarmee we leven.