"DE MENSHEID KAN MEER DOEN. MEER ZIJN. MEER WORDEN"

BYRON BELKA

Grenzen zijn bedoeld om te doorbreken. Limieten zijn bedoeld om te worden overschreden. De kern van Rain's innovatie, uitvinding en intentie is om de mensheid voorwaarts te stimuleren. Om hen te laten zien dat er altijd hogere toppen te bereiken zijn, altijd een grotere berg is om te beklimmen. Het begint allemaal met onze producten.

CATEGORIE ONTWIKKELAARS.

Vier gezondheidscategorieën domineerden de markt: oliën, sappen, pillen en kruiden. We hebben net de nieuwste categorie ontwikkeld en het is al de beste.

Elk product van ons is gemaakt van zaden, de krachtige bron van de andere vier gezondheidscategorieën. De zaden die we hebben gebruikt, zijn door de wetenschap met de hand geselecteerd voor hun historische toepassingen en bewezen, wetenschappelijke voordelen. Elk product past in elkaar als een synergetische puzzel die je meer geeft van wat je nodig hebt dan wat dan ook.

Onze producten stimuleren je lichaam. Onze systemen verbeteren je financiën. Ons Social Impact model verbetert je.

ONZE FOCUS

 • WETENSCHAP ACHTER ZADEN

  Onze wetenschappelijke adviesraad is wereldleider op het gebied van het onderzoeken en testen van zaden. Ons doel is om zaden in de voorhoede van de gezondheid te plaatsen.

 • SOCIAAL ONDERNEMEN

  De nieuwe manier waarop je zaken doet. Het is onze eigen creatie die jou en alles wat je doet centraal stelt. Ons doel is om systemen en een technologie te creëren die het verdienen van geld vereenvoudigen. Wij nemen je mee naar een aanvulling van je inkomen tot volledige financiële vrijheid.

 • GEZONDHEID

  Onze wetenschappers verleggen de grenzen van gezondheid door op zaden gebaseerde supplementen te ontwikkelen die met je lichaam werken. Ons doel is om een perfect systeem te ontwerpen dat je lichaam alles biedt wat het nodig heeft om op het hoogste niveau te presteren.

 • LICHAMELIJKE CONDITIE

  De gezondheid en lichamelijke conditie van de wereld zijn ziek. Naast het verbeteren van de algehele gezondheid, werkt ons team aan het verbeteren van de lichamelijke conditie van mensen. We doen dit op een persoonlijk niveau en werken specifiek met je lichaamstype, activiteitenniveau en gezondheidsproblemen om van de wereld een gezondere plek te maken om te leven.