SVAKI DIO

NAŠEG DNA

ethos
sve je vezano za čovječanstvo.
poboljšanje načina na koji:

djelujemo, zaradite, dajemo

zaradite

djelujemo, zaradite, dajemo

Naši proizvodi vašem tijelu daju što je potrebno na koncentriraniji, čišći način nego išta drugo na svijetu. budući da svaki sastojak dolazi iz sjemenke ili prirode, vaše ga tijelo može probaviti i iskorisititi brže i učinkovitije što omogućuje da budete najbolji.

djelujemo, zaradite, dajemo

zaradite

zaradite

Trgovina putem društvenih mreža. novi način zarade. jednostavno poput razgovaranja, navođenja i dijeljenja. zarađujete od onoga što svakodnevno činite. to znači više slobode za vaše financije, vaše vrijeme i energiju.

doznajte više o trgovini putem društvenih mreža ovdje

Moramo štititi jedni druge i svijet u kojem živimo. zato smo društveno korisni. za svaku kupnju, zajednica raste. za svaku novu narudžbu, sadimo biljke.

"ŽIVOT JE DOBAR SAMO KOLIKO I SLUŽBA KOJU PRUŽAMO, TAKO DA TREBAMO DATI ŠTO VIŠE."

priča o stvaranju

Ono što je započelo na hodnicima intenzivne njege preraslo je globalni fenomen.

Rainova priča počinje baš kao i priroda: jednom sjemenkom. Moćnom. Snažnom. S potencijalom da održi život i produži postojanje.

No tijek naše priče počeo se mijenjati kad smo postavili drugo pitanje: što sjemenke mogu učiniti za naše tijelo?

Znanost je odgovorila na to pitanje kad je pokušala njegovati skupinu djece koja su bolovala od leukemije. Određene sjemenke sadrže kemijske spojeve, koncentrirane vitamine i minerale, te neophodne hranjive tvari koje su ključne za visokoučinkovito tijelo.

Naš osnivač i direktor Byron Belka bio je samo distributer kad je čuo o ovom izumu koji tvori novu kategoriju. Byron je ubrzo shvatio moć tog otkrića. Njegovo svjedočanstvo procvjetalo je kad je uzeo proizvod , te proširilo dok je vidio druge kako ga uzimaju.

Stvoren je Rain International. Prilika dijeliti prehranu sjemenkama svijetu bila je otvorena svima, a ta se prehrana nastavila širiti od našeg osnivanja.

Otkrili smo da baš kao što su se sjemenke proširile diljem našeg svijeta stvarajući staništa i podržavajući sve oblike života, također imaju posebnu moć poboljšavanja i osnaživanja naših tijela na staničnoj razini. Od njih možemo proizvesti bezbroj proizvoda koji će nas podržavati u svakoj fazi našeg razvoja. One će nam dati snagu činiti dobro te podržavati svijet i ljude, uključujući i vas.

giving > receiving

Sve što činimo veže nas da budemo društveno korisni.

partnerstva

programi donacije

projekti

Udružili smo se s nekim od najboljih organizacija kako bismo bili društveno korisni u svijetu u kojem živimo i ljudima s kojima živimo.