"ČOVJEČANSTVO MOŽE ČINITI VIŠE. BITI VIŠE. POSTATI VIŠE"

BYRON BELKA

Granice su postavljene da ih se prelazi. Ograničenja da se povećavaju. Samo središte Raina je inovacija i namjera da čovječanstvo pogurne naprijed. Pokazati da uvijek postoji nešto više čemu treba težiti, uvijek postoji velika planina koju treba osvojiti. Sve započinje s našim proizvodima.

TVORCI KATEGORIJE.

Tržištem dominiraju četiri kategorije: ulja, sokovi, pilule i biljke. Tek smo stvorili našu novu kategoriju, a već je postala najbolja.

Svaki naš proizvod stvoren je od sjemenki, moćnog izvora ostale četiri kategorije zdravlja. Sjemenke koje koristimo odabrala je znanost za povijesnu uporabu i dokazane, znanstvene koristi. Svaki proizvod je kao sinergistička slagalica koja vam daje više od onoga što vam je potrebno od bilo čega drugog.

Naši proizvodi podižu vaše tijelo. Naši sustavi poboljšavaju vaše financije. Naš model društvenog utjecaja poboljšava vas same.

NAŠ FOKUS

 • ZNANOST O SJEMENKAMA

  Naš Znanstveni savjetodavni odbor vodi svijet u istraživanjima, testiranju i studijama sjemenki. Naš je cilj stvoriti ospeg posla koji stavlja sjemenke ispred zdravlja.

 • TRGOVINA PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA

  Novi način poslovanja. To je naša vlastita kreacija koja stavlja vas i sve što činite u središte. Naš je cilj stvoriti sustave i tehnologije koje poboljšavaju stjecanje zarade. Mi vas vodimo od dodatka vašem prihodu do potpune financijske slobode.

 • ZDRAVLJE

  Naši znanstvenici pomiču granice zdravlja prema naprijed stvaranjem dodataka prehrani na bazi sjemenaka koji rade s vašim tijelom. Naš je cilj dizajnirati savršeni sustav koji vašem tijelu daje sve što je potrebno za obavljanje na najvišoj razini.

 • TJELOVJEŽBA

  Svjetsko je zdravlje i tjelesno stanje sve slabije. Uz poboljšanje općeg zdravlja, naš tim radi na poboljšanju tjelesne sposobnosti ljudi. To radimo na osobnoj razini i radimo osobito za vaš tip tijela, razinom aktivnosti i zdravstvenim problemima kako bismo svijet učinili zdravijim mjestom za život.